כאשר אתם עומדים בפני תכנון בניית חדרי קירור חשוב מאוד לקחת בחשבון את הדרישות הבסיסיות והמאפיינים הבסיסיים שחייבים להתקיים בכל חדר קירור באשר הוא ולהבין את ההבדלים בין חדרי הקירור השונים, כאשר אלה באים לידי ביטוי בגדול המקום ומהות המקום.
למשל, חדר קירור של עסק המפעיל שירותי קייטרינג יהיה שונה מחדר קירור בתוך מסעדה סטטית וזה יהיה שונה באופן ממשי מחדר קירור במרכז רפואי או בית חולים. חשוב מאוד להבין את השינויים הקטנים אך המשמעותיים הללו כדי לקבל את המענה היעיל ביותר עבור העסק ועבור הצרכנים שלו.